• MENYER
    • A la carte
    • Menyförslag
      • Eriks Bakficka
        Menyförslag/Menu suggestions
        Menyerna serveras endast till sällskap på 8 personer eller mer. Menypriserna gäller endast vid förbeställning och vi önskar att samtliga i sällskapet väljer samma meny. Vi behöver Er beställning senast 24 timmar i förväg.

        Please note that these set-menues only are served to parties of 8 persons or more and that the set-menu prices only concern orders made in advance. We request that you order the same menu to all of the guests. We need your order no later than 24 hours in advance.
        BAKFICKANS KLASSISKA MENY 495:-
        BAKFICKAN'S CLASSIC MENU


        Toast Skagen
        Vinförslag/wine suggestion: Chateau Ste Michelle Riesling 2011, Chateau Ste Michelle, Washington State, USA 400:-

        Oxfilé provencale
        Fillet of beef Provencale
        Vinförslag/wine suggestion: Crozes-Hermitage 2011, Nicolas Perrin, Rhône, Frankrike 575:-

        Kolapaj med vaniljgrädde
        Fudge pie with vanilla cream
        Vinförslag/wine suggestion: Taylor´s 10 y.o Tawny, Taylor´s, Douro Portugal 105:-/gl

        BAKFICKANS SÄSONGSMENY 475:-
        BAKFICKAN'S SEASONAL MENU


        Sojamarinerad lax med pepparsyrad gurka
        Soy marinated salmon with pepper pickled cucumber
        Vinförslag/wine suggestion: Grüner Veltliner 2012, Loimer, Kamptal, Österrike 450:-/fl

        Porchetta med svamp och gnocchi
        Porchetta with mushrooms and gnocchi
        Vinförslag/wine suggestion: Ca`Marcanda Promis 2011, Angelo Gaja, Toscana, Italien 750:-

        Crème brûlée
        Vinförslag/wine suggestion: Blue Label 5 Puttonyos 2008, Royal Tokaji Wine Co, Tokaji Ungern 120:-/gl

  • ONLINE BOKNING
  • KONTAKTA OSS
  • ÖPPETTIDER