• MENYER
    • Lunch vecka 43
    • Lunch vecka 44
    • A la carte
    • Menyförslag
      • Eriks Bakficka
        Menyförslag/Menu suggestions
        Menyerna serveras endast till sällskap på 8 personer eller mer. Menypriserna gäller endast vid förbeställning och vi önskar att samtliga i sällskapet väljer samma meny. Vi behöver Er beställning senast 24 timmar i förväg.

        Please note that these set-menues only are served to parties of 8 persons or more and that the set-menu prices only concern orders made in advance. We request that you order the same menu to all of the guests. We need your order no later than 24 hours in advance.
        BAKFICKANS KLASSISKA MENY 495:-
        BAKFICKAN´S CLASSIC MENU


        Toast Skagen
        Vinförslag/wine suggestion: Chateau Ste Michelle Riesling 2011, Chateau Ste Michelle, Washington State, USA 400:-

        Oxfilé provencale
        Fillet of beef Provencale
        Vinförslag/wine suggestion: Crozes-Hermitage 2011, Nicolas Perrin, Rhône, Frankrike 575:-

        Kolapaj med vaniljgrädde
        Fudge pie with vanilla cream
        Vinförslag/wine suggestion: Taylor´s 10 y.o Tawny, Taylor´s, Douro Portugal 105:-/gl

        BAKFICKANS FESTMENY 575:-
        BAKFICKAN´S BANQUET MENU


        Kalixlöjrom med tillbehör
        Bleak roe from Kalix with accompaniments
        Vinförslag/wine suggestion: Erik Lallerstedt Champagne Selected Cuvée, Diebolt-Vallois, Champagne, Frankrike 135:-gl / 700:- fl

        Hälleflundra Classic
        Halibut Classic
        Vinförslag/wine suggestion: Bourgogne Blanc "Couvent des Jacobins" 2013, Louis Jadot, Bourgogne, Frankrike

        Vaniljglass med rårörda bär
        Vanilla ice cream with raw-stirred berries
        Vinförslag/wine suggestion: Beerenauslese Zweigelt 2012, Kracher, Burgenland, Österrike 120:-/gl
  • ONLINE BOKNING
  • KONTAKTA OSS
  • ÖPPETTIDER