• MENYER
    • Lunch vecka 16
    • A la carte
    • Menyförslag
      • Eriks Bakficka
        Menyförslag/Menu suggestions
        Menyerna serveras endast till sällskap på 8 personer eller mer. Menypriserna gäller endast vid förbeställning och vi önskar att samtliga i sällskapet väljer samma meny. Vi behöver Er beställning senast 24 timmar i förväg.

        Please note that these set-menues only are served to parties of 8 persons or more and that the set-menu prices only concern orders made in advance. We request that you order the same menu to all of the guests. We need your order no later than 24 hours in advance.
        BAKFICKANS KLASSISKA MENY 495:-
        BAKFICKAN'S CLASSIC MENU


        Toast Skagen
        Vinförslag/wine suggestion: Calera Chardonnay 2010, Calera Wine Co, Kalifornien, USA 550:-

        Oxfilé provencale
        Fillet of beef Provencale
        Vinförslag/wine suggestion: Nuits-St-Georges 2008, Henri et Gilles Remoriquet, Bourgogne, Frankrike 725:-

        Kolapaj med vaniljgrädde
        Fudge pie with vanilla cream
        Vinförslag/wine suggestion: Taylor´s 10 y.o Tawny, Taylor´s, Douro Portugal 105:-/gl

        BAKFICKANS SÄSONGSMENY 495:-
        BAKFICKAN'S SEASONAL MENU


        Inkokt röding med dillmajonnäs och färskpotatissallad
        Cold poached Arctic char with dill mayonnaise and salad of new potatoes
        Vinförslag/wine suggestion: Grüner Veltliner 2012, Loimer, Kamptal, Österrike 450:-/fl

        Lamm med kumminbräserade morötter och vit caprin
        Lamb with caraway braised carrots and white caprin cheese
        Vinförslag/wine suggestion: L´Hospitalet de Gazin 2007, Bordeaux, Frankrike 650:-/fl

        Crème brûlée
        Vinförslag/wine suggestion: Blue Label 5 Puttonyos 2008, Royal Tokaji Wine Co, Tokaji Ungern 120:-/gl

  • ONLINE BOKNING
  • KONTAKTA OSS
  • ÖPPETTIDER